Publicaties

  1. Zuletzt aktualisiert am

Digitaal boek van de Belgisch-Luxemburgs-Portugese Kamer van Koophandel (CCLBL)

Het boek "Câmara de Comércio Luso-Belga-Luxemburguesa | 100 Anos", dat is gepubliceerd in het kader van het herdenkingsprogramma van het honderdjarig bestaan van de CCLBL, beschrijft en portretteert in 128 bladzijden de geschiedenis van het honderdjarig bestaan van de CCLBL, vanaf de oprichting van de Belgische Kamer van Koophandel in Portugal in januari 1918 tot op heden, waarbij ook de waardevolle bijdrage aan de commerciële en culturele betrekkingen van verschillende in Portugal wonende Belgische families wordt belicht. De eerste twee exemplaren van het boek werden aangeboden aan de president van de Portugese Republiek en de koning der Belgen, ter gelegenheid van het staatsbezoek van de Belgische monarchen aan Portugal in oktober 2018.

De nieuwe editie (2021) van het boek is hier beschikbaar en biedt bovendien een mooi zicht op de vernieuwing binnen de Kamer. (PDF, 52.79 MB)

Image
Cover van  het Digitaal boek van de Belgisch-Luxemburgs-Portugese Kamer van Koophandel (CCLBL)


De Belgische Ambassade steunt de “50+”-beweging ter bescherming tegen darmkanker en de strip van Luc Colemont en Mario Boon over dit thema

Kom alles te weten over de campagne, de deelnemende apotheken en de screeningkits op https://www.medis.pt/cancro-colorretal

@Stop Darmkanker @Young Voices United against CRC 
https://www.globalcca.org
https://www.stopdarmkanker.be

Image
Cover van de strip over darmkanker


Praktische gids - Gendergerelateerd geweld en misbruik

Bent u het slachtoffer van geweld? Voelt u zich bedreigd of vernederd? Deze toestand is niet normaal en wij zijn daar om u te helpen.

Download de gids (PDF, 469.57 KB)


Anticorruptiegids voor Belgische ondernemingen in het buitenland 

Gids voor een betere naleving van de regelgeving over de bestrijding van corruptie van buitenlandse ambtenaren in internationale zakelijke transacties.

Download de gids (PDF, 2.13 MB)